Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων όρισε υπεύθυνο Τομεάρχη για την ψυχολογική καταπίεση των εργαζόμενων του κλάδου

    Για την καλύτερη αντιμετώπιση της εργασιακής  καταπίεσης ιδιαίτερα αυτής του ψυχολογικού χαρακτήρα που τα τελευταία χρόνια βιώνουν στους χώρους εργασίας τους εργαζόμενοι του κλάδου και μέλη του σωματείου μας, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλλήλων Ρόδου αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει ως υπεύθυνο Τομεάρχη του σωματείου μας στα θέματα ψυχικής και σωματικής κακοποίησης (Mobbning – Workplace Bullying) τον συνάδελφο ξενοδοχοϋπάλληλο και εκλεγμένο εκπρόσωπο του σωματείου μας στο Ε.Κ.Ρ.  κύριο Νικολή Γεώργιο.

Ο κ. Νικολής είναι Κοινωνικός Λειτουργός Πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου Göteborg Σουηδίας με διεθνείς γνώσεις στην κοινωνική εργασία ενώ έχει ασχοληθεί και  δημοσιεύσει άρθρα στην Σουηδία την δεκαετία του 1990 για το θέμα της ψυχολογικής καταπίεσης ( Mobbning )  και της αντιμετώπισης της.

  Όποιο μέλος του σωματείου μας βιώνει συνθήκες ψυχολογικής καταπίεσης στον χώρο εργασίας του και χρειάζεται βοήθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με το σωματείο μας ώστε να συμβάλουμε με την βοήθεια του κ. Νικολή στην λύση του προβλήματος.

Τηλ. : 2241032220
Fax : 2241031871

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου